BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçeli yıldız ayrıldı----

Fenerbahçeli yıldız ayrıldı

Fenerbahçeli yıldız ayrıldı
30 Ağustos 2015 - 20:31 www.finansgundem.com

Polonya takımlarından Lechia Gdansk, Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Krasic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Krasic'in 2016'da son erecek olan sözleşmenin yarın karşılıklı anlaşmayla fesh edileceği belirtildi.

Fenerbahçe'ye 2012-2013 sezonunda 7 milyon avroya İtalya'nın Juventus takımından transfer olan Krasic, sarı-lacivertlilerde bekleneni veremedi. İlk sezon sakatlıklarından dolayı ligde 13 toplamda da 27 maçta forma giyen Krasic, sarı-lacivert formayla tek golünü ise ziraat türkiye kupası'nda kaydetti. Geldiği ilk sezon sarı-lacivertlilerle Türkiye Kupası'nı kazanan Krasic, bir sonraki sezon Fransa'nın Basita takımına kiralandı.

Geçen sezon takıma geri dönen ancak Teknik direktör İSMAİL KARTAL tarafından kadroda düşünülmediği gerekçesiyle A takıma alınmayan Krasic, bu sezon ise sarı-lacivertlilerin sezon öncesi kampına alındı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın takıma dahil etmesine rağmen hiçbir resmi maçta kadroya almadığı Krasic'le Fenerbahçe'nin yollar tamamen ayrıldı.

Polonya Ligi takımlarından Lechia Gdansk, Milos Krasic ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı. Polonya ekibi bu transferi kulübün resmi internet sitesinden duyururken, Krasic'e "Hoşgeldin" mesajını verdi. Geçen sezon Polonya Ligi'ni 5. sırada tamamlayan Gdansk, şu anda ligde 11. sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLADI

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Milos Krasic, Polonya Ligi ekiplerinden Lechia Gdansk'a transfer oldu. Polonya ekibi transferi resmi sitesinden duyururken, Fenerbahçe konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Futbol takımımız oyuncularından Milos Krasic’le olan sözleşmemiz, 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü (Yarın) itibariyle karşılıklı mutabakat sağlanarak fesh edilecektir.

Milos Krasic’e kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar dileriz.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş." 

Yıldız isim 2012 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü beklenilen performansı sergileyemedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)