BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye TFF'den kötü haber----

Fenerbahçe'ye TFF'den kötü haber

Fenerbahçe'ye TFF'den kötü haber
02 Mart 2015 - 22:04 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçla ilgili başvuru reddedildi

Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu ile çarşamba günü oynayacağı maçın tarihinin değiştirilmesi için yaptığı başvuru reddedildi.

Hafta sonunda Galatasaray ile oynayacakları derbiyi göz önünde bulundurarak, Mersin maçını Galatasaray-Manisaspor karşılaşmasıyla aynı gün ve aynı saatte oynamak için başvuru yapan Sarı-Lacivertliler olumsuz yanıt aldı.

TFF'den gelen haber sonrası Fenerbahçe kafilesi daha önce yapılan seyahat programına sadık kalarak yarın saat 16.00'da Mersin'e hareket etme kararı aldı.

Bilindiği üzere Galatasaray yarın Manisaspor Türk Telekom Arena'da Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçına çıkacak. Fenerbahçe ise ezeli rakibinden bir gün sonra yeşil çimlere ayak basacak. İsmail Kartal ve ekibi, çarşamba akşamı Mersin deplasmanındaki kupa sınavında ter dökecek. Bu nedenle Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'dan 1 gün daha az dinlenmiş olarak derbiye çıkacak. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)