BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe stoperini buldu----

Fenerbahçe stoperini buldu

Fenerbahçe stoperini buldu
24 Temmuz 2014 - 09:32 www.finansgundem.com

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe stoper açığını Sivas'ın genç oyuncusuyla doldurmayı planlıyor

F.Bahçe'de Egemen'in tedavisi hâlâ bir sonuç vermedi. Kanarya da 23 yaşındaki Sivaslı Ümit Kurt'u almak için zemin aramaya başladı.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-lacivertli takımda Egemen Korkmaz'ın geçen sezondan beri süren sakatlığı, Ersun Yanal'ın gözünü korkuttu. Yanal, kadroda sol stoper olarak oynayabilecek tek ismin Kadlec olması nedeniyle sıkıntılı.  
 
Yabancı futbolcu hakkını hücum hattından yana kullanmak isteyen tecrübeli hoca, adını verdiği Sivasspor'un 23 yaşındaki stoperi Ümit Kurt konusunda yaşanan son gelişmeler hakkında idari menajer Hasan Çetinkaya'dan bilgi aldığı öğrenildi.

Ümit Kurt'un menajeri Ali Egesel ile İngiltere dönüşü bir görüşme yapan Çetinkaya, şartların oluşması durumunda Kurt'u istediklerini iletti. Ümit'in F.Bahçe'de oynamaya hazır olduğunu ileten Egesel ise Sivas yönetimiyle temasa geçebileceğini söyledi.
 
F.Bahçe'nin, Egemen'in iyileşmesi için bir süre daha bekleyeceği, sonrasında ise Ümit Kurt için devreye girebileceği bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)