BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ni garantiledi----

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ni garantiledi

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ni garantiledi
24 Mayıs 2015 - 22:26 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın Galatasaray'a yenilerek ikincilik şansını da kaybetmesiyle, Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantileyen ikinci takım Fenerbahçe oldu.

Beşiktaş'ın Galatasaray'a 2-0 kaybederek ikincilik şansını yitirmesiyle Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde ön elemeyi garantiledi.

Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'le karşılaşacak Fenerbahçe, şampiyonluk için Galatasaray - Beşiktaş derbisinden beklediği sonucu alamasa da Beşiktaş'ın puan kaybıyla Şampiyonlar Ligi'ne en azından ön eleme oynayarak katılmayı garantiledi.

Şampiyon olmak için son hafta Galatasaray'ın Rizespor'a yenilmesinin yanında kalan iki maçını da kazanması gereken Fenerbahçe'nin son iki maçından birinde puan kaybetmesi halinde ise Galatasaray şampiyon olacak.

Süper Lig'de şampiyon olan takım doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne katılıyorken ikinci olan ekip Avrupa'nın güçlü liglerinden gelen rakiplere karşı gruplara kalma mücadelesi veriyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)