BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı"----

"Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı"

Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı
28 Ağustos 2015 - 00:31 www.finansgundem.com

Atromitos Teknik Direktörü Grigoriou, 3-0'lık Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşılaştıkları Fenerbahçe'nin, turu hak ederek geçtiğini söyledi.

Yunan teknik adam 3-0 kaybettikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını vurguladı.

Grigoriou, maçın kırılma anının 7. dakikada yedikleri gol olduğunu belirterek, "Avrupa maceramız sona erdi. Fenerbahçe bizden daha iyiydi ve haklı bir galibiyet aldı. Kalemizde 7. dakikada gördüğümüz gol maçın kırılma noktasıydı ve sonuç orada belli oldu. Galibiyet hedefiyle çıktığımız maçta 7. dakikada böyle bir deplasmanda geriye düşerseniz her şey zor olur" dedi.

Oyuncularının gerçek performansını sahaya yansıtamadığı anlatan Yunan teknik adam, "Oyunu lehimize çeviremedik ve pozisyonları organize edemedik. Altını vurgulayarak söylüyorum Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı. Kendi ligimizi düşüneceğiz. Çünkü böyle rakiplerle, böyle statlarda oynamak için ligimizde başarılı olmamız lazım" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)