BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe bombayı patlattı! Ve Ozan...----

Fenerbahçe bombayı patlattı! Ve Ozan...

Fenerbahçe bombayı patlattı! Ve Ozan...
11 Ağustos 2015 - 23:07 www.finansgundem.com

Transfer dönemde önemli oyuncuları kadrosuna katan sarı-lacivertliler ezeli rakiplerine büyük bir çalım daha attı

Süper Lig'de 2015-16 Hasan Doğan Sezonu'nun başlamasına sadece 3 gün kala F.Bahçe bir transfer bombası daha patlattı. Robin van Persie, Nani, Fernandao, Kjaer, Abdoulaye Ba, Fabiano, Josef de Souza, Şener Özbayraklı gibi isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertliler, ezeli rakipleri Beşiktaş ve G.Saray'a çalım atarak Ozan Tufan'ı da transfer etti.

20 yaşındaki oyuncu uzun süredir özellikle Beşiktaş'ı peşinden koşturuyordu bilindiği gibi. Hatta Ozan'ın eski hocası Şenol Güneş'in çalıştırdığı siyah-beyazlılara imza atmak üzere olduğu konuşuluyordu. Profesyonel Futbolcular Derneği'nin önceki gece düzenlenen ödül töreninde de Güneş ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la yan yana görüntülenen Ozan'ın transferi bitti, bitecek derken olan oldu ve araya giren F.Bahçe, yetenekli orta sahayı kaptı.
 
BURSA'DAN 3. TAKVİYE
Bu transfer çalımının en büyük nedeni ise Şenol Güneş ile Bursa Başkanı Recep Bölükbaşı arasında yaşanan söz düellosu... "Oyuncumun aklını karıştırıyor" diyen Bölükbaşı'ya Güneş "Bunu iddia edenin alnını karışlarım" cevabını verince dün sabah bir televizyon kanalına bağlanan Bursa Başkanı "Ozan Tufan'ı asla Beşiktaş'a satmayacağım" açıklamasını yapmıştı.

Bunun üzerine G.Saray da devreye girerken elini çabuk tutan F.Bahçe, milli oyuncuyu renklerine bağlamayı başardı. Ozan için Beşiktaş'ın da vermeye hazır olduğuyla aynı miktarda, yani 7 milyon Euro, teklif eden sarı-lacivertlilerin bu teklifi Bölükbaşı tarafından kabul edildi ve Ozan; Fernandao ve Şener Özbayraklı'dan sonra bu yaz F.Bahçe'ye imza atan 3. Bursalı oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)