BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre'ye Hollanda'da ağır terbiyesizlik!----

Emre'ye Hollanda'da ağır terbiyesizlik!

Emre'ye Hollanda'da ağır terbiyesizlik!
29 Mart 2015 - 08:39 www.finansgundem.com

Türkiye'nin en başarılı futbolcuların Emre Belözoğlu'na Hollanda'da bir kısım Milli Takım taraftarı tepki gösterdi

Hollanda ile Amsterdam’da çok kritik bir sınava çıkan A Milli Takımımız’da maçtan önce Emre Belözoğlu sıkıntısı yaşandı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim zorlu karşılaşmaya ilk 11’de çıkması beklenen Emre’yi sürpriz şekilde yedeğe çekti. Terim’in, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Slaven Bilic’le sözlü tartışma yaşayan tecrübeli futbolcuyu yoğun eleştiriler yüzünden moral olması nedeniyle yedek soyundurduğu belirtildi. Almanya’daki kampta Emre’yi hedef alan bir pankartın açılması da başka bir gerekçe olarak gösterildi.

Yaşanan olaylar nedeniyle motivasyon kaybı yaşayan deneyimli futbolcuya kamp boyunca moral aşılayan Fatih Terim’in dün son dakikada ilk 11’deki tercihini Selçuk İnan’dan yana kullandığı öğrenildi.

Islıklı protesto

Amsterdam Arena’da maçtan önce kısa süreli Emre protestosu da yaşandı. Karşılaşmanın başlamasına 20 dakika kala takım kadroları anons edilirken, gurbetçi taraftarlar, Emre’nin ismi okununca ıslıklı protestoda bulundu. Ay-yıldızlı futbolcu bu sürpriz tepki nedeniyle takım arkadaşlarıyla birlikte ısınmaya da çıkmadı. Tecrübeli futbolcunun yaşananlar karşısında büyük üzüntü yaşadığı aktarıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)