BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDiego Ribas resmen Fenerbahçe'de----

Diego Ribas resmen Fenerbahçe'de

Diego Ribas resmen Fenerbahçe'de
12 Temmuz 2014 - 19:25 www.finansgundem.com

Brezilyalı futbolcu Diego Ribas kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzaladı

Fenerbahçe'nin 10 numara boşluğunu doldurduğu Brezilyalı futbolcu Diego Ribas, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
 
Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'ı transfer eden Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda futbolcuya imza töreni düzenledi. Aziz Yıldırım, Hasan Yılmaz ve Diego Ribas basının karşısına çıktı. Öncelikle başkan Aziz Yıldırım konuşmaya başladı ve Diego Ribas'ın transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Diego Ribas ile 2009 yılında bir görüşme gerçekleştirmiştik. O zamanki şartlar elvermedi olmadı, şimdi oldu. Ailemize yeni bir fert katılıyor. Diego ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağız. İnşallah uzun yıllar kulübümüze hizmet eder." sözlerini sarf etti.
 
Ardından imza atılmadan önce Diego Ribas, düşüncelerini söyledi. Brezilyalı futbolcu "Herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle başkana ve yöneticilere. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve guruluyum." dedi.
Brezilyalı yıldız ardından kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)