BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDemba Ba: Top elime değdi----

Demba Ba: Top elime değdi

Demba Ba: Top elime değdi
20 Ekim 2014 - 01:13 www.finansgundem.com

Beşiktaş-Sivasspor maçında Ümit Kurt ve Demba Ba'nın topa elle müdahale ettiği tartışmaları yaşandı. Demba Ba maç sonrası "Top elime değdi biraz" dedi

Beşiktaş'ın Ankara'da Sivasspor'u 3-2 mağlup ettiği mücadelede siyah-beyazlıların attığı bir gol tartışmalara yol açtı. Mücadelenin 65. dakikasında ağları sarsarak, takımını 2-1 öne geçiren Demba Ba'nın, vuruşu öncesinde topu eli ile düzelttiği iddia edilmişti.

Demba Ba'dan itiraf: "Top elime çarptı"

Beşiktaşlı Demba Ba, ikinci golde topun eline çarptığını itiraf etti. 
Beşiktaş'ın 2 gol 1 asistle geceye damgasını vuran ismi Demba Ba maçtan sonra yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.
Demba Ba maçı değerlendirirken, "Forvet olarak attığım golleri daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Olcay'a da böyle bir gol attırmak çok hoşuma gitti. Bize burada oynama imkanı veren Osmanlıspor'a teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız bize muhteşem destek verdi. İlk yarıda iyi oynadık ama fırsat yaratamadık. Fiziksel olarak maça yetesiz başladım. Maç içerisinde tempomu yakaladım. Benim açımdam iyi bir maç oldu." ifadelerini kullandı.
Sivasspor'da birçok pozisyonu kurtaran kaleci Ertuğrul'u da tebrik eden Ba, "Ertuğrul çok iyi bir maç çıkardı. Olağanüstüydü. Ona rağmen biz yapmamız gerekeni yaptık." dedi.
İkinci golde topu eline çarpıp çarpmaması tartışmasına ise şu sözlerle noktayı koydu:
"İkinci golde elime değdi biraz evet."

Ümit Kurt 'topa elle müdahale etti' itirazları

Beşiktaş'ın sağ kanattan geliştirdiği atakta Serdar Kurtuluş'un yaptığı orta, Sivasspor defansında Ümit Kurt tarafından karşılandı. Ancak bu karşılama sırasında Beşiktaşlı oyuncular Ümit'in ceza alanı içinde elle müdahale ettiğini iddia ererek maçın hakemi Mete Kalkavan'ın penaltı kararı vermesini bekledi. Kalkavan, oyunu devam ettirirken, kendisine tepki gösteren Beşiktaşlı oyuncuları uyardı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)