BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCanı sıkıldı, maçı yarıda kesti!----

Canı sıkıldı, maçı yarıda kesti!

Canı sıkıldı, maçı yarıda kesti!
01 Aralık 2015 - 16:48 www.finansgundem.com

Moritanya İslam Cumhuriyeti Devlet Başkanı Mohamed Ould Abdel Aziz, Süper Kupa maçını, sıkıldığı için yarıda kesti.

Moritanya lig şampiyonu Tafarrogh Zeina ile Laksr takımları arasında oynanan maçın devre arasında stada gelerek protokol tribünündeki yerini alan Devlet Başkanı Mohamed Ould Abdel Aziz, sıkıldığı için dakikalar 65'i gösterirken maçın bitirilmesini emretti. Bu kararı sebebiyle özür dileyen Abdel Aziz, gerekçe olarak ise çok meşgul olmasını gösterdi.

PENALTI ATIŞLARINA GEÇİLDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; hakemlere yapılan baskı sonrası 1-1'lik eşitlikle devam eden maç yarıda kesilirken, penaltı atışlarına geçildi. Tafaroogh Zeina takımı, penaltı atışları sonucunda ise Başkan Abdel Aziz'in elinden kupasını aldı.

"İKİ TAKIM DA KABUL ETTİ"

Moritanya Futbol Federasyonu Başkanı Weld Yehia, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Maçı bitirme kararını iki takım da kabul etti. Bu da kurallara aykırı bir durum olmadığı anlamına geliyor. Futbol zaten taraflar kabul ettiğinde esneklikler sağlamasıyla meşhurdur" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)