BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBursaspor'dan sponsorluk anlaşması----

Bursaspor'dan sponsorluk anlaşması

Bursaspor'dan sponsorluk anlaşması
11 Ağustos 2015 - 20:27 www.finansgundem.com

Bursaspor Kulübü, araç filo kiralama şirketi İntercity ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bursaspor Kulübü, araç filo kiralama şirketi İntercity ile sporsonluk anlaşması imzaladı. Yeşil beyazlıların Özlüce töreninde gerçekleşen imza töreninde Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yöneticiler, yabancı futbolcular ile İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak hazır bulundu

Recep Bölükbaşı, törende yaptığı konuşmada, forma sırt reklamı konusunda anlaştıkları İntercity bugün 12'si lüks olmak üzere toplam 27 aracı teslim ettiğini, kulübün kullanımı için tahsis edilecek araç sayısının kısa süre içerisinde 35'i bulacağını söyledi.

YABANCILARA LÜKS ARAÇ
Tahsis edilen araçları Bursaspor'un yabancı oyuncularının ve kulüp personelininin kullanacağı ifade eden Bölükbaşı, İntercity firmasının özellikle lüks araçlarda Bursaspor'a jest yaptığını talip ettikleri araçlardan daha lüksünü tahsis ettiklerini kaydetti.

Bursaspor'un Türkiye'nin en büyük şehir kulübü olduğuna dikkat çeken başkan Bölükbaşı, " Vural Ak ve ekibine bu araç desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Anlaşmamız 1 yıllık ama biz görevde olduğumuz süre içerisinde bu destekleri devam edecek" dedi. Bölükbaşı, yabancı oyuncularına sponsor desteği ile bu kadar lüks araç tahsis edilen tek kulübün Bursaspor olduğunu belirtti.

VURAL AK: ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ
İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, Bursaspor Kulübü ile birlikteliklerinin merhum Başkan İbrahim Yazıcı döneminde başladığını vurgulayarak, "Bursaspor Türk futbolunda ahlaklı, saygılı gençler yetiştiren güzide bir kulübümüz. Biz onlara destek olmaktan çok mutluyuz. Kendilerinden şampiyonluk bekliyoruz" dedi. Bursaspor'a desteklerinin sınırsız olduğunu belirten Vural Ak, talep edilmesi halinde araç desteklerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Ertuğrul Sağlam, futbolcularının rahatının, huzurunun ve güvenliğinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Ertuğrul sağlam, "Vural Ak ve İntercity firmasına desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnterciyt reklamıyla birlikte büyük başarılara imza atarız. 2 markanın değeri daha da yukarılara. Bu birlik ve beraberliğin uzun sürmesini temenni ediyorum" dedi.

Vural Ak, daha sonra Başkan Recep Bölükbaşı ile Ertuğrul Sağlam'a araçların anahtarlarını teslim ederken, Sağlam ise Vural Ak'a arkasında ismi yazılı olan Bursaspor forması hediye etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)