BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeni kimse kovamaz----

Beni kimse kovamaz

Beni kimse kovamaz
01 Eylül 2014 - 18:08 www.finansgundem.com

Abdullah Kiğılı kulüpten kovulduğu iddiasını cevapladı

Fenerbahçe’de son günlerin en çok konuşulan ismi Abdullah Kiğılı, hakkındaki iddialara Hürriyet aracılığıyla cevap verdi. Başkan Aziz Yıldırım’ın Fenerium’un eski genel müdürü Aydın Kirman’ı görevden alması nedeniyle kulüp yönetim kurulundan istifa ettiğini açıklayan Kiğılı, başkan Aziz Yıldırım’ın kendisine, “Seni de kovuyorum Abdullah” dediği iddiasını yalanladı. Abdullah Kiğılı’nın açıklamaları şöyle:
 
“Ben artık yokum. İstifamı verdim ve bitirdim. Benim hakkımda ‘başkan kovdu’ tarzında haber yapanlar, geçmişte her yerden kovulmuş insanlardır. Ben koskoca Fenerbahçe’nin başkan vekiliydim. Böyle bir şey olabilir mi? Seçilmiş bir adamın kovulması mümkün olabilir mi? Benim profesyonel bir yöneticim işinden alındı. Ben de bu duruma tepki gösterdim ve istifa ettim. Bir teknik adama ‘şu futbolcuyu oynatmayacaksın’ deseler, o teknik adam da istifa eder. Ben görevimi başarıyla yaptım ve son derece doğal bir şekilde istifa ettim.
 
“MEDENİ BİÇİMDE YOLLARIMIZI AYIRDIK”
 
Ne başkan Aziz Yıldırım’dan bana, ne de benden başkana en küçük bir saygısızlık olmadı. Çok medeni bir şekilde bitirdik. Yok efendim başkan bana ‘seni de kovuyorum” demiş… Olacak şey mi bu! Seçilmiş bir adamın kovulması mümkün olur mu? Bu haberlerin hepsi yalan. Sekiz ay sonra zaten görev süremiz bitiyordu. Bu kulüp bizim kulübümüz. Ben kimseye saygısızlık etmem. Hiç kimseden de saygısızlık görmedim. Yarın başka bir gün yine görev verilir yine Fenerbahçe için mücadele ederim.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)