BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım çılgına döndü----

Aziz Yıldırım çılgına döndü

Aziz Yıldırım çılgına döndü
21 Ekim 2014 - 14:53 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım, Alex ve Ersun Yanal için tezahürat yapılınca çıldırdı

F.Bahçe'de Galatasaray yenilgisinin üzüntüsü sürerken, voleybol takımının Ziraat Bankası ile oynadığı maçta taraftarların gösterdiği tepki şok etkisi yaptı. Önceki günkü maçta sarı-lacivertli taraftarların "Ersun Yanal" ve "Alex" tezahüratları, Burhan Felek Spor Salonu'nu inletirken, başkan Aziz Yıldırım bu olay karşısında çılgına döndü. Fenerbahçe üzerinde oyunlar oynandığını ileri süren Yıldırım, çevresindekilere şunları söyledi:

TRİBÜNLERE TARAFTARI ALDIRMAYACAĞIM

"Yine aynı grup. Gerekirse tribünlere taraftarı aldırmayacağım. Bunları sokmayacağım. Bir daha öyle bir olay olursa sahaya gireceğim ve tepkimi göstereceğim. Kimse Fenerbahçe üzerinden takıma oyun oynayamaz. Teknik kadromuza ve futbolcularımıza sahip çıkmalıyız." Hatırlanacağı gibi Aziz Yıldırım geçen sezon sonunda stattaki şampiyonluk kutlamalarında "Alex" diye bağıran taraftarlara da sert tepki göstermişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)