BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda doğum gününde sakatlandı----

Arda doğum gününde sakatlandı

Arda doğum gününde sakatlandı
31 Ocak 2015 - 03:12 www.finansgundem.com

Barcelona maçında fırlattığı krampon nedeniyle yoğun eleştiri alan Arda Turan doğum gününü kramponlu pasta ile kutladı. Çıktığı idmanda ise sakatlandı

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, Barcelona maçında fırlattığı krampon nedeniyle gündemden düşmezken,dün yapılan antrenmanda ise bir talihsizlik yaşadı. Yıldız oyuncu sakatlandı ve hastaneye kaldırıldı.

Yıldız oyuncu bir pozisyon sonrası çalışmayı yarım bırakmak zorunda kaldı. Arda'nın sakatlığı sonrası kulüp doktorları, mevcut durumu tespit etmek için yıldız futbolcuyu hastaneye götürme kararı aldı. Arda tesislerden ayrılarak doktorlar gözetiminde Madrid'de özel bir hastaneye götürüldü. Bazı tetkikler uygulanan milli futbolcu yarın oynanacak Eibar maçı için kadrodan çıkarıldı.

KRAMPONLU PASTA

Moralmen de çöküntü içinde olan Arda'ya takım arkadaşları ve hocası Simeone'nin sürekli kendisini aradıkları ve moral verdikleri belirtildi. Taraftarlar ise Arda'ya pasta yaptırdı. 28 yaşına giren Arda doğum gününü krampon şeklindeki pasta ile kutladı. Sabahki bu neşeli görüntüler öğleden sonra yerini sakatlık kabusuna bıraktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)