BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAraplar Real Madrid'in haçını kaldırttı----

Araplar Real Madrid'in haçını kaldırttı

Araplar Real Madrid'in haçını kaldırttı
25 Kasım 2014 - 17:41 www.finansgundem.com

Real Madrid logosundaki haçı kaldırıyor

İspanya’nın Real Madrid ekibi, Araplarla yaptığı ekonomik anlaşma gereği 1908 yılından beri kullandığı 106 yıılık kulübün ambleminden haç işaretini kaldırmak zorunda kaldı. Bu ilginç anlaşma Real Madrid’in Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Ulusal Abu Dabi Bankası arasında yaşandı.
 
Banka ile yapılan anlaşmada Real Madrid’i tutan Arap futbolseverler için kulübün amblemini taşıyan kredi kartları çıkarılması kararı alındı. Ancak Banka yönetimi Madrid kulübünün ambleminde haç işareti olduğunu vurgulayarak bunun müslümanlar için hoş karşılanmayacağı hatırlatıldı.


 
İşte kulübün haçlı ve haçsız logosu
Bu itiraz üzerine devreye giren Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, anlaşmadan sağlayacağı ücreti kaçırmamak için bir orta yol buldu. Başkan Perez, Real Madrid’in 106 yıllık resmi ambleminden sadece Birleşik Arap Emirlikleri’nde geçerli olmak üzere haç işaretinin kaldırılmasına karar verdi. Bu karar Real Madrid’li futbolseverlerin tepkisini çekti. Taraftarlar ambleminin kulübün tarihini ve onurunu temsil ettiğini ileri sürerek bunun paraya pazarlık yapılmasını eleştirdiler.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)