BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlex'ten flaş Fenerbahçe kararı!----

Alex'ten flaş Fenerbahçe kararı!

Alex'ten flaş Fenerbahçe kararı!
19 Nisan 2015 - 12:42 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’nin efsane 10 numarası, yönetimin kendisine soğuk davranmasına rağmen kararını verdi.

Fenerbahçe’nin unutulmaz 10 numarası Alex de Souza’nın, polemiklere neden olan İstanbul seyahati sürüyor. Teknik direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı problem sonrası Başkan Aziz Yıldırım ile konuşan ve Türkiye macerasına son veren Alex, futbola ülkesinde veda ettikten sonra Türkiye’ye dönmüştü. Sambacı, bir taraftan kendisi için çekilen belgesele yardımcı oluyor, diğer taraftan da Sarı-Lacivert günlerine olan hasretini dindiriyor.
 
PASAPORTLA ALACAK
 
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Ülker-Maccabi Tel Aviv basketbol maçını salonda izleyen Alex ve eşi Daianne’nin, Bursaspor maçına da gitmesi bekleniyordu. Ancak yönetimin kendisine soğuk davranması ve “Takımın motivasyonuna olumsuz etki yapar” şeklindeki mesajlar nedeniyle konu rafa kalkmıştı. Ne var ki Alex, yarın oynanacak maça gitmeye karar verdi. Tercümanı Samet Güzel aracılığıyla da kendisi ve eşine passolig kart çıkarılması adına girişim yaptı. Yabancılar, pasaportları üstünden kart çıkarabiliyor.
 
EN SON TRABZON
 
Alex, Kadıköy’de son olarak 24.09.2012 tarihindeki Trabzonspor maçında forma giymişti. Böylece tam 939 gün sonra oynamasa bile Saracoğlu’ndaki bir maçta bulunacak. (Bugün)
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)