BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYunan borsası 5 hafta sonra açılıyor----

Yunan borsası 5 hafta sonra açılıyor

Yunan borsası 5 hafta sonra açılıyor
31 Temmuz 2015 - 21:48 www.finansgundem.com

5 hafta süren aranın ardından Yunanistan borsalarının Pazartesi günü açılması planlanıyor

Beş hafta süren aranın ardından Yunanistan borsasının Pazartesi günü açılması planlanıyor. ASE Endeksi'nin açılışı öncesinde ekonomi bakanlığından yeni ticaret yasasının detaylarının karara bağlanması bekleniyor.

Hükümetin bankaları kapaması ve para çekme ve transferine limit koymasının ardından Atina Menkul Kıymetler Borsası 29 Temmuz'dan beri kapalı durumdaydı.

Reuters'a konuşan Yunanistan Sermaye Piyasası Komisyonu Başkanı Kostas Botopoulos, "Borsanın Pazartesi günü açılması için çalışıyor ama bakanlığın kararını bekliyoruz" dedi.

Avrupa Merkez Bankası'nın Yunanistan'a yabancı yatırımcılarla normal işlemlere devam etmesi için yeşil ışık yakmasının ardından traderlar bu hafta içinde döviz piyasasının tekrar faaliyete geçeceğini öngörmüştü. AMB'nin planına göre, “Yerel yatırımcılar var olan nakit ile işlem yapabilir ancak hisse satın almak için banka hesaplarından para çekemeyecekler”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)