BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYen hava saldırıları ile yükseliyor----

Yen hava saldırıları ile yükseliyor

Yen hava saldırıları ile yükseliyor
23 Eylül 2014 - 07:42 www.finansgundem.com

Yen, ABD’nin IŞİD’e karşı mücadele amacıyla Suriye’de hava saldırısı düzenlenmesinin ardından yükselişe geçti

Yen, ABD’nin IŞİD’e karşı mücadele amacıyla Suriye’de hava saldırısı düzenlenmesinin ardından güçleniyor. Avustralya doları Çin imalat PMI’ının yükseldiğini gösteren veri ile 7 ayın düşük seviyesinden artış gösterdi.

Avustralya doları 31 önemli para birimi karşısında, HSBC Holdings Plc ve Markit Economics tarafından hazırlanan Çin öncü Satın Alma Yöneticileri Endeksi’nin (OMI) Eylül ayında beklentileri aşmasının ardından yükselerek Avustralya’nın en büyük ticaret ortağı Çin’de ekonominin emlak sektöründeki düşüşü direndiğine işaret etti. Euro, Avrupa imalat PMI’ının yavaşladığını göstermesi beklenen veri öncesinde yükselişi sonlandırdı.

Singapur’da bulunan CMC Markets stratejistlerinden Desmond Chua, “Avustralya dolarının refleks olarak yükselişe geçtiğini görüyoruz. Çin imalat PMI’ının çok daha zayıf gelmesinin beklendiği dikkate alındığında bu durum şaşırtıcı olmadı” dedi.

Yen dolar karşısında yüzde 0.1 yükselerek 108.72 yen seviyesine geldi. Yen euro karşısında yüzde 0.1 değerlenerek 139.76 yen oldu. Euro dolar karşısında dün yüzde 0.2 artmasının ardından büyük bir değişiklik göstermeyerek 1.2855 dolar seviyesine geldi. Japonya finans piyasaları bugün resmi tatil nedeniyle kapalı olacak.

Avustralya doları ABD doları karşısında, dün 88.73 ile 4 Şubat’tan bu yana en düşük seviyeyi görmesinin ardından yüzde 0.2 güçlenerek Singapur saati ile 10:01’de 88.94 ABD senti oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)