BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYatırımcılara "Rusya" gözdağı----

Yatırımcılara "Rusya" gözdağı

Yatırımcılara Rusya gözdağı
18 Nisan 2014 - 07:21 www.finansgundem.com

Obama yönetiminin para yöneticilerini Rusya'daki yaptırımlara karşı uyardığı iddia edildi

ABD Başkanı Barack Obama'nın yönetimi geçtiğimiz hafta varlık yöneticilerine Ukrayna krizinden sorumlu tuttuğu Rusya'ya karşı ek yaptırım planladığını söyledi.

Konuya ilişkin bilgisi olan kaynaklara göre ABD Hazine Bakanlığı ve Ulusal Güvenlik Konseyi geçtiğimiz hafta Washington'da yatırım fonu ve hedge fonu yöneticileri ile bir araya geldi. Kaynaklardan biri, yetkililerin açıklamalarının yatırımcılara yeni yaptırımların yolda olduğu ve eğer bu konuda endişe taşıyorlarsa bu riski yönetmeleri gerektiği mesajını verdiğin söyledi.

Bloomberg'e konuşan kaynak, Cenevre'de Rusya ile yapılan görüşmelerin bir hafta öncesinde yapılan toplantı, yöneticileri, "hükümetin bu plana devam mı edeceği yoksa yaptırım tehdidi ile Rus varlıklarında satışları tetiklemeye mi çalıştığı" sorusuyla karşı karşıya bıraktığını belirtti. Eski yönetim yetkilileri  Rusya-Ukrayna krizinin gevşetilmesi için Obama'nın en güçlü silahının Rusya'yı küresel piyasalardan dışlamak olduğunu söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)