BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTEB hangi tarihte borsadan çıkarılacak?----

TEB hangi tarihte borsadan çıkarılacak?

TEB hangi tarihte borsadan çıkarılacak?
17 Nisan 2015 - 10:49 www.finansgundem.com

TEB ve Eczacıbaşı Yapı, 20 Nisan tarihi itibariyle BIST endekslerinden çıkarılacak

Türk Ekonomi Bankası A.Ş. (TEBNK.E) ve Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.(ECYAP.E) işleme kapatıldı, 20 Nisan tarihi itibariyle BIST endekslerinden çıkarılacak.

Borsa İstanbul'un konu ile ilgili duyurusunda şu bilgiler verildi:

"Sermaye Piyasası Kurulunun (Kurul) 16/04/2015 tarihli ve 2015/10 sayılı haftalık bültenine göre, Türk Ekonomi Bankası A.Ş. (TEBNK.E) ve Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (ECYAP.E) Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği kapsamında hakim ortaklar dışındaki diğer ortakların ortaklıktan çıkarılması, bu ortaklara ait payların iptali ve hakim ortaklara tahsisli olarak yapılacak sermaye artırımı amacıyla hazırlanan ihraç belgesinin Kurul tarafından onaylanması talebi olumlu karşılanmıştır.
 
Borsamız Yönetim Kurulunun, aynı tarihlerde KAP’ta duyurulan Türk Ekonomi Bankası A.Ş. hakkında aldığı 19/03/2015 tarihli kararı ile EczacıbaGı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında aldığı 08/08/2014 tarihli kararı çerçevesinde  Kurul tarafından, ihraç
belgelerinin onaylanması nedeniyle Türk Ekonomi Bankası A.Ş. ve Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin sıraları 17/04/2015 tarihinde (BUGÜN) 1. seans öncesinde işleme kapatıldı.

Bahse konu Borsamız Yönetim Kurulu kararları gereği Şirketlerin payları, 20/04/2015 tarihinden itibaren dahil oldukları BIST Endeksleri kapsamından çıkarılacak."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)