BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPetrolde 60 doların altı mümkün!----

Petrolde 60 doların altı mümkün!

Petrolde 60 doların altı mümkün!
28 Kasım 2014 - 08:08 www.finansgundem.com

Rus enerji devi Rosneft'in CEO'su Igor Sechin, petrolde 60 dolar ve altının mümkün olduğunu söyledi

Petrol piyasasının en önemli isimlerinden Rus devi Rosneft'in CEO'su Igor Sechin'den petrol fiyatlarına yönelik önemli bir yorum geldi. Sechin, son dönemdeki "Petrolün varil fiyatı 60 doları görür mü?" tartışmasına "evet" diyenler arasında katıldı.

Avusturya basınına demeç veren Sechin, fiyatların gelecek yılın ortalarına kadar bu seviyeleri görebileceğini belirtti. Petrol fiyatlarının düşük kalması halinde üretimi 200 ila 300 bin varil kısabileceklerini belirten Sechin, OPEC kararının Rosneft'i etkilemeyeceğini ifade etti.

2015'TE 35 DOLAR BEKLENTİSİ VAR

Uzmanlar, OPEC'in ilkbahara kadar üretimde azaltıma gitmemesi durumunda petrolün varil fiyatının daha da düşeceğine işaret ediyor. Analistler, gelecek yılın sonlarında petrolün varil fiyatının 35 doları görme ihtimali olduğunu bile dile getirdi.

4 YILIN EN DÜŞÜĞÜNE GERİLEDİ

Petrolün varil fiyatı, OPEC'ten üretimi kısma kararı çıkmamasıyla birlikte son dört yılın en düşük seviyesine geriledi. Kararın ardından Brent petrolün fiyatı 74,75 dolarla Eylül 2010'dan bu yanaki en düşük seviyeyi gördü.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)