BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMey İçki şok soruşturma----

Mey İçki şok soruşturma

Mey İçki şok soruşturma
18 Nisan 2014 - 17:44 www.finansgundem.com

Rekabet Kurulunca, Mey İçki Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında yürütülen soruşturmada sözlü savunma 3 Haziran'da yapılacak

Rekabet Kurulunca, Mey İçki Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında yürütülen soruşturmada, sözlü savunma 3 Haziran'da yapılacak. Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Mey İçki Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili maddelerini ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturmada, sözlü savunma aşamasına gelindi. Mey İçki San. ve Tic. AŞ ile ilgili sözlü savunma toplantısı, 3 Haziran Salı günü saat 10.00'da yapılacak.

Toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, soruşturma ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 23 Mayıs Cuma günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekiyor. Öte yandan, Yıldız Holding AŞ tarafından kontrol edilen Dosu Maya Mayacılık AŞ'nin tam kontrolünün Lesaffre et Compaigne (Özmaya) tarafından devralınmasına ilişkin başvuru nihai incelemeye alındı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)