BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMerkez'den iki cesur adım----

Merkez'den iki cesur adım

Merkez'den iki cesur adım
21 Ekim 2014 - 15:54 www.finansgundem.com

JP Morgan TCMB'nin aldığı kararların ilk anda piyasa etkilerinin oldukça ılımlı olacağını belirtti

JP Morgan, TCMB'nin son 2 günde dış dengeleri ve TL likidite şartlarını iyileştirmek için son 2 günde aldığı kararlaır cesaret verici olarak değerlendirdi.

TCMB'nin aldığı kararların ilk anda piyasa etkilerinin oldukça ılımlı olacağını belirten JP Morgan, ancak atılan bu adımların TCMB'nin makro gelişmeleri ve piyasa şartlarını yakın şekilde izlediğini ve oldukça akıllıca bir yolla müdahaleye hazır olmaya devam ettiğini gösterdiğini vurguladı.

JP Morgan yayınladığı raporda, "Atılan bu adımların TCMB'nin politikalarının kredibilitesinin artırılmasına yardım edeceğine inanıyoruz. Eğer TCMB beklentilerimiz doğrultusunda 23 Ekim toplantısında faiz oranlarını değiştirmez ve yapacağı açıklamada
faiz oranları konusundaki ihtiyatlı dilini devam ettirir ise kredibilitede toparlanma daha fazla gözle görülür hale gelir" ifadelerine yer verdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)