BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİsviçre MB frangı korumaya çalışıyor----

İsviçre MB frangı korumaya çalışıyor

İsviçre MB frangı korumaya çalışıyor
22 Ekim 2014 - 11:14 www.finansgundem.com

İsviçre Merkez Bankası, İsviçre frangının değer için belirlediği sınırı korumak için ek önlemler almaya hazır olduğunu bildirdi

İsviçre Merkez Bankası, İsviçre frangının değer için belirlediği sınırı korumak için ek önlemler almaya hazır olduğunu bildirdi.

Banka genel kurul üyesi Fritz Zurbruegg yaptığı açıklamada, minimum döviz kurunun sorgulanmaması için azami kararlılık göstereceklerini belirtti. Zurbruegg, bunun için, sınırsız döviz alımı gerçekleştireceklerini ve gerekirse ek önlemlere başvurabileceklerini vurguladı.

İsviçre Merkez Bankası, isviçre frangının euro karşısında değeri için üç yıl önce belirlediği sınır 1.20 frank. Merkez bankası yetkilileri daha önce de gerekirse negatif faiz oranları dahil ek önlemler alabilecekleri yönünde açıklamalar yapmışlardı.

Bloomberg'in ekonomistlerle yaptığı aylık ankete göre, Avrupa Merkez Bankası'nın parasal genişlemeye gittiği koşullarda, İsviçre Merkez Bankası da belirlediği kur sınırını en azından 2016'ya kadar korumaya çalışacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)