BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaEski mafyadan yatırım önerisi----

Eski mafyadan yatırım önerisi

Eski mafyadan yatırım önerisi
21 Ağustos 2014 - 07:38 www.finansgundem.com

Eski bir mafya lideri olan Michael Franzese "Wall Street'ten çıkın" tavsiyesi yaptı ve altınla gümüşü önerdi

Eski mafya liderinden ABD hisselerinden uzak durun çağrısı geldi. Bir zamanlar New York’taki Colombo suç ailesi için çalışan bir mafya lideri olan Michael Franzese’ye göre New York Borsası'nda günün birinde işler yolunda gitmedğinde patlayacak bir balon bulunuyor. Şu anda 63 yaşında olan Franzese “Wall Street’ten çıkın” tavsiyesinin bir başka nedenini ise şöyle açıkladı: "Wall Street’teki birçok adam karanlık tiplerdir ve geçmişte benimle karanlık işler yaptılar. Onlara hiç güvenmem.” Bir 'finansal kıyamet' öngörmeyen Franzese, borsadan çıkacaklara fiziki altın ve gümüşü tavsiye etti.

10 YIL HAPİSTE YATTI

Ömrünün 10 yılını hapishanede geçiren Franzese şu anda yazarlık ve motivasyonel konuşmacılık yaparak hayatını kazanıyor.

35 YAŞINDA İLK 10'A GİRDİ

Daha 35 yaşındayken Fortune dergisinin 1986 yılı en varlıklı ve güçlü mafya patronları sıralamasında 8’inci sırada yer aldı. O listedeki 50 mafya patronundan 44’ü şu anda yaşamıyor. 3’ü ise ömür boyu hapis cezası ile cezaevinde bulunuyor. Martin Scorsese’nin 1990 ‘daki Goodfellas filminde Franzese’i Joseph Bono oynamıştı. Franzese’in babası John Sonny Franzese de Colombo çetesinin şeflerindendi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)