BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDraghi destek istedi----

Draghi destek istedi

Draghi destek istedi
12 Eylül 2014 - 08:49 www.finansgundem.com

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, bankanın tek başına Euro Bölgesi ekonomisini canlandırmaya yetmeyeceğini söyledi

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi’den büyük ekonomilere hareket çağrısı geldi. Geçen hafta Euro Bölgesi’ndeki ekonomik iyileşmeyi canlanmayı tetiklemek için parasal genişleme paketi açıklayan Draghi, Avrupa’nın büyük ekonomilerini desteğe davet etti.

Draghi, hükümetlerin AMD’nin büyümeyi destekleyecek yatırım ve yapısal reform çabalarına uygun hareket etmesini söyledi.

Draghi, AMB’nin parasal genişleme paketinin bölgenin ekonomik iyileşmesini canlandırmaya yetmeyeceğine dikkat çekti.

Göreve gelişinin ardından kıtada borç sorunundan önemli gelişme kaydedilmesiyle Süper Mario lakabını alan Draghi, İtalya’da düzenlene bir konferansta, “Bugün vermek istediğim temel mesaj, Euro Bölgesi’nde yatırımı canlandırmak için yapısal reformlar, mali politikalar ve para politikaları bir uyum içinde hareket etmesi gerektiğidir” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)