BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar yükselişini koruyor----

Dolar yükselişini koruyor

Dolar yükselişini koruyor
19 Ağustos 2014 - 09:37 www.finansgundem.com

Dolar, ekonomik toparlanma sinyallerinin Fed'in faiz oranlarını artıracağı söylentilerine destek vermesi ile dünkü kazançlara tutunuyor

Dolar, ekonomik toparlanma sinyallerinin Fed'in faiz oranlarını artıracağı söylentilerine destek vermesi ile dünkü kazançlara tutunuyor. Yeni Zelanda doları ise ülkede üretici fiyatları endeksinin gerilemesi ile düşüşü üçüncü güne taşıdı.

Bloomberg Spot Dolar Endeksi bugün açıklanacak olan ABD tüketici fiyat endeksi (TÜFE) öncesinde iki haftanın en düşüğünden toparlandı. Euro, ekonomistlerin yavaşlama görüleceği beklentisinde oldukları bu haftaki imalat sanayi verisi öncesinde son iki haftanın en dik düşünü korudu. Avustralya doları, Yeni Zelanda doları karşısında bu yılın en güçlü seviyesine ulaştı.

Dolar, euro karşısında dünü 5 Ağustos'tan bu yana en dik artış olan yüzde 0.3 artışla 1.3364'ten tamamlamasının ardından, bugün Londra saati ile 06:55'te 1.3358 'den fiyatlanıyor. Dolar yen karşısında ise büyük bir değişiklik yaşamayarak 102.61'de. Euro yen karşısında yatay seyir ile 137.06'da.

ABD dolarının 10 önemli para birimi karşısındaki hareketlerini takip eden Bloomberg Spot Dolar Endeksi de fazla bir değişiklik göstermeyerek 1,020.54 puan olurken, endeks dün 1,018.70 ile 1 Ağustos'tan bu yana en düşüğü görmüştü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)