BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDev bankalar Türkiye'yi uyardı----

Dev bankalar Türkiye'yi uyardı

Dev bankalar Türkiye'yi uyardı
17 Nisan 2014 - 07:13 www.finansgundem.com

JPMorgan, Morgan Stanley ve S&P de Türkiye'ye cari açık ve düşük büyüme tehlikesine karşı uyardı

Dünyanın önde gelen iki büyük yatırım bankası JPMorgan Chase&Co. ve Morgan Stanley ile birlikte kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor’s da Türkiye’yi uyardı.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye ile ilgili ılımlı analizleriyle dikkat çeken Morgan Stanley ve JPMorgan, Türkiye'nin cari açık ve düşük büyüme tehlikesine dikkat çekti. Her iki banka da Türkiye piyasaları için ağırlığını azalt tavsiyesine bulundu.

Standar&Poor’s ise Türk bankacılık sektörünün Fed'in varlık alımı azaltımına karşı gelişen ülkeler arasında en hassas ülkeler arasında yer aldığı belirtildi.

Project Syndicate'te geçtiğimiz hafta yayınlanan makalelerden birinde de, 2013'te gelişen piyasalardan 122 milyar dolarlık net sermaye çıkışı olduğunu belirtilerek, Türkiye, Endonezya ve Brezilya gibi yüksek oranda dış finansman ihtiyacı olan ülkelere giren sermaye akışındaki zayıflamanın daha çok dikkat çektiği ifade edildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)