BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÇipras verilen sözleri hatırlattı!----

Çipras verilen sözleri hatırlattı!

Çipras verilen sözleri hatırlattı!
19 Mart 2015 - 08:13 www.finansgundem.com

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras,Euro Bölgesi'nin vermiş olduğu sözleri tutması gerektiğini söyledi

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, tek yönlü adımlar atmaya son vermesi gerekenin Yunanistan değil Euro Bölgesi olduğunu söyledi. Yunanistan Parlamentosu’nda konuşan Çipras, Euro Bölgesi'nin vermiş olduğu sözleri tutması gerektiğini ifade etti.

ALMANLAR YUNANİSTAN'IN ÇIKIŞINA SICAK BAKIYOR

Öte yandan Almanya'da Yunanistan'ın eurodan çıkmasına sıcak bakanların oranı artıyor. Yougov adlı kurumun yaptığı ankete göre, iki ülke arasındaki gerilimin son haftalarda artmasıyla, Yunanistan'ın para birliğinden çıkmasını isteyen Almanların oranı yüzde 48'den yüzde 59'a yükseltti.

AB LİDERLER ZİRVESİ BAŞLIYOR

İki gün sürecek AB Liderler Zirvesi ise bugün başlıyor. Zirve öncesi açıklamada bulunan Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, bu akşam Yunanistan için özel bir toplantı yapılması çağrısında bulundu. Toplantıya katılacaklar arasında Almanya, Fransa, Yunanistan Lideri ile Avrupa Merkez Bankası, Avrupa Komisyonu ve Eurogroup Başkanı yerl alıyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)