BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBuffett iki günde servet eritti! ----

Buffett iki günde servet eritti!

Buffett iki günde servet eritti!
22 Ekim 2014 - 09:18 www.finansgundem.com

IBM ve Coca-Cola'nın bilançolarını açıklamasının ardından ünlü yatırımcı Warren Buffett'ın son iki günde 2 milyar dolar kaybettiği belirtiliyor

FINANSGUNDEM.COM/Dış Haberler Servisi

Uzun vadeli yatırımlarıyla tanının efsane yatırımcı Warren Buffett, son iki gün içerisinde IBM ve Coca Cola’nın bilançolarını yayınlamasının ardından 2 milyar dolar kaybetti.

Buffett’in yatırım şirketi olan Berkshire Hathaway, elinde yüklü miktarda IBM ve Coca-Cola hissesi bulunduruyor. Coca-Cola’nın bilançosunu dün yayınlamasının ardından şirketin beklentileri karşılayamadığı ve mali durumunda zayıflama olduğu gözlemlenmişti. 2015’e dair beklentilerinin de benzer seviyelerde olduğunu belirten Coca-Cola’nın hisseleri yüzde 6 oranında değer kaybetti.

IBM’de Buffett’ın hisselerine sahip olduğu kötü performans veren şirketlerden. Gelirlerinde hayal kırıklığı yaşayan IBM hisseleri pazartesi gününden beri yüzde 7 oranında değer kaybetti.

Elinde 400 milyon Coca-Cola ve 70 milyon IBM hissesi bulunan Buffett’ın bu iki şirketten toplan zararının 2 milyar dolar civarında olduğu belirtiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)