Ana SayfaPara PiyasaBorsada sanayi şirketleri hareketlendi---

Borsada sanayi şirketleri hareketlendi

1 / 4
Borsada sanayi şirketleri hareketlendi
20 Nisan 2014 - 08:06 www.finansgundem.com

​Borsada martta banka hisseleri ile başlayan yukarı hareket hız keserken, kurumlar sanayi hisselerine yönelmeye başladı. Strateji raporlarında ‘bankalarda ağırlığını azalt’ tavsiyesi yer alırken sanayi hisselerinde ağırlıklar artırılmaya başlandı. Öneride bulunan kurumlardan Deutsche Bank, Türk hisse senetlerinin mart ayındaki aşırı satım seviyesinden toparlandıklarına dikkat çekti.
 Bankaların yukarı yönlü harekette güçlü performans sergilediklerini belirten Deutsche Bank, daha uygun değerlemeleri olan sanayi şirketlerine yönelmek gerektiğini tavsiye etti. Hisselerdeki hareketlere baktığımızda ise marttan bu yana en yüksek getirinin bankalarda olduğunu görüyoruz. BIST Banka 10 Endeksi’nin piyasa değeri 139.3 milyar TL olurken, getiri yüzde 27 seviyesinde gerçekleşti. BIST Mali Endeks ise yüzde 21 oranında değer kazandı. Hisse bazında baktığımızda Asya Katılım Bankası yüzde 36.13 değer artışı ile en yüksek çıkışı sergiledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster