Ana SayfaPara PiyasaBorsada getirisi yüzde 100 aşan hisseler---

Borsada getirisi yüzde 100 aşan hisseler

1 / 7
Borsada getirisi yüzde 100 aşan hisseler
03 Ağustos 2014 - 07:40 www.finansgundem.com

Küresel riskler artarken borsa İstanbul’da da hareketlenmeler ivme kazanıyor. Şirketlerin bilançolarının açıklandığı ve ilk yarı yıl sonuçlarının değerlendirildiği bu süreçte 84.356 seviyesine kadar yükselen endeks, son bir yılın zirve seviyelerini test etti. Ardından kâr satışlarının da etkisiyle 82.093 seviyesine kadar düştü. Ancak hisseler hâlâ primli.

Milliyet'ten Zeynep Aktaş'ın haberine göre, söz konusu primin nedeniyse firmalara ilişkin beklentiler ve mali tablolar. Endeksteki gerilemeye rağmen ilk yedi ayın parlayan yıldızları turizm, metal ana, bilişim, tekstil, spor, banka, kimya ve gayrimenkul sektörleri oldu. ABD Merkez Bankası eski başkanlarından Alan Greenspan’ın bile dünya borsalarındaki hareketi abartılı bulduğu bir dönemde, hareketli sektörlerin prim yapması yatırımcının yüzünü güldürdü. Ancak Greenspan, düzeltmenin de yolda olduğu yönünde uyarıda bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gfsdgsdg04 Ağustos 2014 01:52

    rysas yuzde yuz yapmadı 1 lırayı bıle gec medı

  • turizimci03 Ağustos 2014 18:16

    turizm sektöründe ise firmaların çoğu gerçek gelirleri beyan etmiyor. hep aynı şahıslAR YÖNETİM KURULUNDA. SAHTEKARLIK DİZ BOYU. SAHTE HARCAMALARLA MALİYET ŞİŞİRİLİYOR. KANKA İŞADAMLARIN ŞİRKETLERİNDE SAHTE NAYLON FATURALAR KESTİRİLEREK HALKA AÇIK FİRMALARIN İÇİ BOŞALTILIYOR. BU TAKTİKLERLE ÜNLÜ BİRİ BİR ÇOK TURİZM FİRMASININ YÖNETİM KURULUNDA BİLANÇO HIRSIZLIĞINA DANIŞMANLIK EDİYOR. SPK VE MASAK BU KİŞİYİ NE ZAMAN TESPİT EDECEK?

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster