Ana SayfaPara PiyasaBorsa için hedefler aşağı çekiliyor---

Borsa için hedefler aşağı çekiliyor

1 / 5
Borsa için hedefler aşağı çekiliyor
28 Eylül 2014 - 07:44 www.finansgundem.com

​Mevcut gruplarda 17’sinin değeri artarken 10’u düştü. Artan şirketlerden ilk üç sırada yer alan Zorlu, GSD ve OYAK grubu dikkat çekiyor. Bunlar içinde de özellikle yüksek temettü ödemesiyle Oyak yatırımcısının yakın takibinde. Neticede parasını büyük fakat hantal şirketlerde tutmak istemeyenler, kazançlarını artırabilen ve elde ettiği kârı yatırımcısıyla paylaşan şirketleri tercih ediyor.
Şüphesiz böylesi firmalara yönelenler için asıl olan istikrarlı getiri temin edebilmek. Oyak, temettü verimliliğine önem gösteren yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilen bir grup. Öte yandan borsadaki şirket sayıları ile dikkat çeken Sabancı, İş Bankası ve Koç Grubu, borsadaki son düşüşe rağmen yılbaşındaki seviyelerini koruyabildi. Değerlerini koruyabilmeleri kendileri açısından olduğu kadar piyasa için de önemli. Neticede borsanın toplam piyasa değerinin yüzde 35’ini onlar oluşturuyor.  

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster