BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAnadolu 500’de liderlik Tosçelik’in----

Anadolu 500’de liderlik Tosçelik’in

Anadolu 500’de liderlik Tosçelik’in
17 Şubat 2015 - 13:04 www.finansgundem.com

Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik, Ekonomist Dergisi tarafından yapılan “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında zirveye yerleşti

Türkiye’nin lider yassı çelik ve çelik boru üreticisi Tosyalı Holding, yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği yatırım ataklarının yanı sıra büyüyen üretim gücüyle de adından söz ettiriyor. Başarıdan başarıya koşan holdingin iştiraklerinden Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş, son olarak Ekonomist Dergisi tarafından yapılan “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında birinciliğe yerleşti.

Bu yıl 11’inci kez, 16 Şubat 2015 akşamı İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen “Anadolu Kaplanları Ödül Töreni”nde ödülünü alan Tosçelik İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı; “Hayalimiz, yüksek teknolojili çelik ürünlerde Türkiye’nin dışa bağımlılığını ortadan kaldırmak ve hatta ülkemizi bu sektörde dünyada önemli bir güce dönüştürmek. Bu ödül, bizim hayalimize ne kadar yaklaştığımızı gösterdiğinden büyük önem taşıyor” diye konuştu.

“BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL”

Bundan 63 yıl önce teneke soba boru üretimi ve ticareti yapmak üzere kurulan şirketin bugün Anadolu’nun lideri konumuna yükselmesinden duydukları mutluluğu dile getiren Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ise, “Tosyalı Holding’in lokomotif şirketi Tosçelik, yassı çelikten boru üretimine, inşaat demirinden filmanşine, soğuk sacdan kalaylı tenekeye, haddelenmiş profilden çelik granüle, otomotiv çeliğinden beyaz eşyaya, çelik sektörünün tüm ihtiyaçlarını üreten tek şirket olma başarısını sürdürüyor. Örneğin, sadece boru segmentinde dakikada 5 bin metre boru üretiyor olmamız bile bu başarının tesadüf olmadığını ortaya koyuyor. Tek başımıza Türkiye’deki diğer tüm boru üreticileri kadar üretim yapıyoruz” dedi.

Fuat Tosyalı sözlerine şöyle devam etti: “Grup olarak sanayi yatırımlarımız devam edecek. 2020 yılında 10 milyon ton üretime ulaşmayı amaçlıyoruz. İhracat hedefimiz ise 2023 için 1,5 milyar doların üzerinde. Yatırımlarımızın, oluşturduğumuz istihdamın ve Türkiye ekonomisine katkılarımızın aynı hızda büyüyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemizde taş üzerine bir taş daha koyma sevdasıyla çıktığımız bu yolda, gelecekte de yeni hedeflerimize ulaşacağız.”
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)