BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltın için mükemmel ortam----

Altın için mükemmel ortam

Altın için mükemmel ortam
15 Nisan 2014 - 08:00 www.finansgundem.com

ABD'de düşen faizler, Ukrayna'da artan tansiyon ve ABDekonominin gücüne dair endişelerin altın fiyatlarını yükselteceği öngörüldü

Altın fiyatlarındaki yükselişin süreceği tahmin edildi. CNBC'nin görüşlerini aldığı TJM Institutional Services'tan Jim Iurio, "Gördüğüm ve duyduğum her şey altın fiyatlarını destekler yönde" şeklinde konuştu.

GRZ Energy'den Anthony Grisanti ise altın fiyatlarının artması için "mükemmel bir üçlü ortam" oluştuğunu söyleyerek, bunları "ABD'de düşük faiz ortamı, Ukrayna'da artan jeopolitik risk ve küresel ekonomisinin gücüne dair endişeler" olarak sıraladı.

'TEKNİK SEBEPLER ENGELLİYOR'

Spot altının artmamasının tek nedeninin teknik sebepler olduğunu söyleyen Iurio, "Eğer altın 10 dolar daha yükselirse buradan yukarı doğru ciddi şekilde hareketlenebilir" dedi.

'1390 DOLARA ÇIKAR'

Iuro, altının 1335 olara yerleşmesi halinde bir sonraki hareketin 1390 dolara doğru olacağını söyledi.

NİSAN BAŞINA GÖRE 50 DOLAR YUKARIDA

Altın fiyatları Nisan ayı başına göre 50 dolar yukarıda seyrediyor. ABD'de tahvil faizleri ise son bir haftadır düşüşte.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)