BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD hisseleri şirket kârlarıyla dalgalanıyor----

ABD hisseleri şirket kârlarıyla dalgalanıyor

ABD hisseleri şirket kârlarıyla dalgalanıyor
25 Şubat 2015 - 19:10 www.finansgundem.com

ABD hisseleri, şirket karları ile rekor seviyelerde yatay bir seyir izliyor

ABD hisse senetleri, gösterge endekslerin dün tüm zamanların en yüksek seviyelerinde kapanış yapmalarının ardından, beklenti üstünde gelen konut verisinin tahminlerin altında kalan şirket karlarını dengelemesi ile dalgalı seyrediyor.

Hewlett-Packard (HP) karın yükselen dolar nedeniyle kötü etkileneceğini belirtmesi üzerine, yüzde 9.4 geriledi. Chesapeake Energy ise, analist beklentilerinin altında kalan kar rakamı açıklamasının ardından, yüzde 11 düşüş yaşadı.

Standard & Poor's 500 Endeksi yüzde 0.1 gerileyerek New York saati ile 10:26'da 2,112.79 oldu. Dow Jones endeksi 16.73 puanlık düşüşle 18,192.46 seviyesine geldi. Nasdaq Bileşik Endeksi ise yatay seyrediyor.

Hisse senetleri dün ABD Merkez Bankası Fed Başkanı Janet Yellen'ı faiz artışı konusunda acele etmeyeceklerini kaydetmesinin ardından ralli yapmıştı. Yellen bugün de Temsilciler Meclisi'nde konuşma yapıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)