BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD borsaları geriledi----

ABD borsaları geriledi

ABD borsaları geriledi
23 Nisan 2014 - 18:19 www.finansgundem.com

AT&T'nin bilanço rakamları ve yeni konut satışlarındaki kötü sürprizin etkisiyle New York Borsası geri adım attı

AT&T Inc.'in bilanço rakamları sonrasında sert düşüş kaydetmesi ve yeni konut satışlarındaki beklenmedik gerilemenin etkisiyle ABD hisseleri değer kaybetti; Standard&Poor's 500 Endeksi Eylül'den bu yanaki en uzun süreli kazanç dönemini sonlandırdı.

AT&T, kazanç büyümesine ilişkin tahminlerini aynı seviyede bırakmasının ardından yüzde 3.6 değer kaybetti. Amgen Inc., en çok satan artrit ilacının satışlarının, analistlerin beklentisinin altında olması üzerine yüzde 5.1 geriledi. Boeing, jet uçakları satışlarının, kârı beklentinin üzerine çıkarmasıyla yüzde 1.4 değerlendi.

S&P 500 Endeksi yüzde 0.3 kayıpla New York saatiyle 10:09'da 1,874.75 düzeyinde seyrediyor. Dow Jones Endeksi yüzde 0.2 düşüşle 16,485.73 puana geriledi. S&P 500 Endeksi'nin işlem hacmi 30 günlük ortalamanın yüzde 10 üzerinde seyrediyor. 

Önümüzdeki birkaç günün, bilanço sezonunun en önemli günleri olduğunu, çünkü bazı önemli sektör liderlerinin rakamlarını açıklayacağını söyleyen Almanya'daki Deutsche Postbank AG'nin hisse senedi piyasaları stratejisti Heinz-Ferd Sonnenschein, "Bu çeyrekte kazançlar iyi olmadı. Beklentiler bir hayli düşürüldü ve yıllık bazda kâr büyümesi zayıf. S&P 500 Endeksi tutunuyor, ancak yatırımcıların yeniden alıma başlaması için sinyallerden fazlasına ihtiyacı var" dedi.

ABD'nin gösterge endeksi son 6 günde yüzde 3.5 yükselerek dün rekorun yüzde 0.6 uzağında kapandı. Endeksteki kazançlarda Netflix'ten Citigroup'a şirketlerin beklentinin üzerinde kazanç açıklaması ve Fed Başkanı Janet Yellen'ın bankanın ekonomiyi destekleyeceğini taahhüt etmesi etkili oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)