BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringSümer Faktoring Altınbaş'ın oldu----

Sümer Faktoring Altınbaş'ın oldu

Sümer Faktoring Altınbaş'ın oldu
17 Şubat 2014 - 11:28 www.finansgundem.com

Altınbaş Holding, Sümer Faktoring şirketini bünyesine kattı

Kuyum sektöründe doğan, petrol, enerji, eğitim, lojistik ve finans alanında büyüyen Altınbaş Holding, Sümer Faktoring şirketini bünyesine kattı. Ekonomist'in edindiği bilgilere göre, daha önce TMSF’den şirketi satın alan Erdem Ersoy ile Erdil Yılmaz, hisselerini Altınbaş Holding’e devretti.

Böylece 6 milyar TL’lik ciro büyüklüğüne sahip Altınbaş Holding bünyesinde faaliyet gösteren faktöring şirketi sayısı ikiye yükselmiş oldu. Şirketin satın alma bedeli konusunda ise bilgi edinemedik.

Anımsanacağı üzere, Altınbaş Holding’in, 2013’te TMSF’den satın aldığı ve adını Crediwest olarak değiştirdiği faktöring şirketinin yanı sıra, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Ukrayna’da faaliyet gösteren iki bankası var.
Altınbaş Holding’in Kuzey Kıbrıs’ta banka ve petrol dağıtım şirketlerinin yanı sıra sigortacılık ve leasing alanında hizmet veren iki finans kuruluşu da bulunuyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)