BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringGaranti Leasing 25 yaşında ----

Garanti Leasing 25 yaşında

Garanti Leasing 25 yaşında
14 Eylül 2015 - 10:34 www.finansgundem.com

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, 25’nci kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu

1990 yılında kurulan Garanti Leasing, ‘sektörün öncü şirketi olma’ misyonu paralelinde 25 yıldan bu yana müşterilerine leasing çözümleri sunuyor.

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, 25’nci kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 2015’in Garanti Leasing için ayrıcalıklı bir yıl olduğunun altını çizerken, ‘Bu yıl sektörde 25’nci yılımızı kutlama gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar müşterilerimize ve çalışanlarımıza verdiğimiz değer, teknolojik alt yapımızdaki öncü yatırımlarımız ve tabii ki sektörümüzün değerini artırma yönündeki gayretlerimizle her zaman en iyi olmanın peşinde koştuk.’ dedi.

Garanti Leasing’in son 12 senedir en fazla müşteriye ulaşan leasing şirketi konumunda olduğuna da işaret eden Ünal Gökmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Kuruluşumuzdan bu yana, Türkiye ekonomisine, 61 binin üzerinde sözleşme ile, 10 milyar doların üzerinde fon sağladık. Bu tutarın çok büyük bir kısmı KOBİ’lerimizin yatırımlarının finansmanı için kullanıldı. Teknoloji odaklı yapımızla; müşterilerimize, çalışanlarımıza, toplumumuza ve çevremize sürdürülebilir katkı sağlamak vazgeçilmez kriterlerimiz oldu. Sektörümüzdeki gelişimin önünü açacak projelerin her zaman destekcisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. KOBİ’lerimizin gelişimi, yenilenebilir enerji ve ülkemizin kalkınmasında önemli rolü olan üretim sektörünün önemli projelerinde yer aldık, bundan sonra da tüm bu projelerde imzamızın olmasını hedefliyoruz. Altın yılımızı da aynı başarı ile taçlandırmayı kendimize hedef belirledik.’

Başarılarla dolu geçen 25 yılın ardından…

Garanti Leasing’in 25 yılı pek çok başarı ve ilkler taşıyor. Türkiye’de rating alan ilk leasing şirketi olmayı başaran Garanti Leasing, Euromoney tarafından da ‘Yılın en iyi borçlanma’ ödülünü alan  ilk Türk leasing şirketi olmuştur. Bunun ile yetinmeyen şirketimiz, ikinci rating derecesini de alan ilk Türk leasing şirketi olmayı başarmıştır. Türkiye’nin önde gelen dergilerinden Capital Dergisi tarafından üst üste ‘Türkiye’nin En İyi Leasing Şirketi’ ödülünü birden fazla kez almaya hak kazanmasının yanında, Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmesinden dolayı, internet sitesi ile Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından ‘Mükemmellik Ödülü’ne de layık görülmüştür.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)