Ana SayfaLeasing-FaktoringFaktoringcilerden Anadolu açılımı---

Faktoringcilerden Anadolu açılımı

1 / 5
Faktoringcilerden Anadolu açılımı
26 Kasım 2014 - 16:07 www.finansgundem.com

Faktoring şirketleri Anadolu sermayesine faktöringi anlatmak için harekete geçti. Faktoringciler, geçmişte yaşanan algı sorununun artık bittiğini belirterek, öncelikli hedeflerinin Anadolu’da KOBİ’ler olduğunu söylüyor.

Anadolu'daki şirketlerin hem işlem hacimlerinin artması hem de ihracatta etkin rol oynamaya başlamaları ile faktoring şirketleri de Anadolu'da etkin olmanın yollarım arıyor. Bugün için faktoring işlemlerinin büyük çoğunluğu İstanbul'da gerçekleşirken, faktoring şirketleri de ağırlıklı olarak istanbul ve Marmara bölgesinde faaliyet gösteriyor. Faktoringciler; Adana, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon'da da hizmet veriyor. Ayrıca ihracatın yoğun olduğu Gaziantep, Kayseri, Bursa, Denizli gibi illerdeki firmalar ihracat faktoringi işlemleri yapıyor.

İHRACATA DESTEK

Ancak son yıllarda Anadolu'dan yapılan işlem hacmi hızla artınca faktoringciler de Anadolu sermayesini keşfetmeye başladı. Bu çerçevede Anadolu'da ihracat faktoringinin yaygınlaşması için Finansal Kurumlar Birliği (FKB), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Eximbank ile işbirliği içine girdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster