BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringBNP Paribas Leasing'den sektörde bir ilk----

BNP Paribas Leasing'den sektörde bir ilk

BNP Paribas Leasing'den sektörde bir ilk
06 Ocak 2015 - 11:07 www.finansgundem.com

BNP Paribas Leasing Solutions Türkiye, WWF Türkiye’nin yürüttüğü “Yeşil Ofis Programı” kapsamında leasing sektörünün ilk ‘Yeşil Ofis’i oldu

BNP Paribas Leasing Solutions Türkiye, WWF Türkiye’nin Yeşil Ofis Programı kapsamında sergilediği başarılı çalışmalarla leasing sektörünün ilk ‘Yeşil Ofis’i unvanına sahip oldu. İlk yıl içerisinde kağıt tüketimi, çalışan bilinçlendirme ve ofis ekipmanları süreçlerinde iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren BNP Paribas Leasing Solutions Türkiye, “Yeşilease” sloganıyla hedeflerinin de üzerine çıkarak fark yarattı.

Yeşil Ofis diploma töreninde konuşan BNP Paribas Leasing Solutions Türkiye Genel Müdürü Kağan Yaşa, “BNP Paribas Leasing Solutions Türkiye olarak, ekolojik sürdürülebilirliği artırmak adına hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızın, dünyanın en büyük doğa koruma kuruluşlarından biri olan WWF Türkiye tarafından takdir edilmesinden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Yeşil Ofis sertifikası alan ilk leasing kuruluşu olarak sektörde fark yarattık ve hem doğaya hem de yaşadığımız topluma karşı sorumluluklarımızı yerine getirdik. Sadece aldığımız sertifika ile değil, süreç sonucunda çalışanlarımızda gelişen bilinç sayesinde de hedefimize ulaştık” dedi.

Yeşil Ofis Programı çerçevesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları aktaran Yaşa, “Programa başlarken kağıt tüketimi alanında, sorumlu kağıt kullanımına geçmeyi ve sarfiyatımızı düşürmeyi hedefledik. 2014 yılı sonu itibarıyla yüzde 100 oranında sorumlu kağıt kullanmaya başladık ve tüketimimizi hedeflerimizin de üzerinde bir performansla yüzde 20 oranında düşürdük” dedi.

Bir yıl sonunda geri dönüştürülebilir atıkların geri kazandırılma oranını yüzde 100′e çıkardıklarını belirten Yaşa, “Enerji tasarrufu sağlamak ve karbon salımını azaltma konusundaki bilinci geliştirmeye yönelik olarak, kullanım saatleri dışında bilgisayar kapatma kampanyaları başlatarak çalışma arkadaşlarımıza küçük hediyeler verdik. Ayrıca ofisimizde ‘Yeşil Kütüphane’ kurarak kullandığımız kitap ve DVD’lerin şirket içinde değişimini sağladık. Yeşil Kıvılcım portalımız ile çalışanlarımızın inovatif çevre koruma fikirlerini değerlendik” şeklinde konuştu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)