BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAman kaçmasın!----

Aman kaçmasın!

Aman kaçmasın!
24 Mayıs 2015 - 09:04 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni hocasını belirlemeden kendi inisiyatifini kullanarak Fernandao transferini bitirdi

Bu sezon ortaya koyduğu müthiş performansla üç büyüklerin iştahını kabartan Brezilyalı golcüyü kaptırmak istemeyen sarı-lacivertli kulüp hızlı davrandı. Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre yöneticiler Bursaspor ile oynanan kupa maçını Fernandao’nun menajeri ile birlikte izlerken büyük ölçüde anlaşma da sağlandı.

Fenerbahçe’de yeni dönem için transfer çalışmaları başladı. Sarı-lacivertli kulübün ilk icraatı Bursaspor’un golcüsü Fernandao olacak.

Brezilyalı futbolcunun menajeri ile yapılan son görüşmede kesin anlaşmaya varıldığı, ikinci aşamada Atletico Paranense ile bonservis sorununun çözülmeye çalışıldığı bildirildi.

Bu konuda da önemli yol alındığı, taraftarların yaptığı ilk görüşmenin bir hayli olumlu geçtiği belirtildi. Resmi imzalar atılmasa da Fenerbahçe cephesinde bu transfere “bitti” gözüyle bakılıyor.

Sarı-lacivertli kulüp bu transferi Başkan Aziz Yıldırım’ın özel isteği ile gerçekleştiriyor. İki maç sonra İsmail Kartal ile yolları ayıracak olan Yıldırım, yeni teknik adamı belirlemeden önce ilk transferi kendi inisiyatifini kullanarak yaptı. Bunda en büyük etken ise yeni hoca belirlenene kadar geçecek sürede Brezilyalı golcünün elden kaçma ihtimali. Yıldırım hızlı davranarak ligin en iyi golcüsünü sarı-lacivertli renklere bağladı.

Başkan Yıldırım, yöneticiler ve Fernandao’nun menajeri, Fenerbahçe-Bursaspor kupa maçını birlikte izledi. Fernandao’nun golü ile yeşil-beyazlılar 2-0 öne geçince ilginç bir tablo ortaya çıktı. Gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek Fernandao, bir anlamda yeni takımını kupa finalinden etti.

GERÇEK PROFESYONEL

Menajerinin sarı-lacivertli yönetimle görüşme halinde olduğunu bilen Brezilyalı futbolcunun bu performansı Başkan Yıldırım ve sarı lacivertlilerden övgü aldı. Fernandao için “Zaten iyi ve gerçek bir golcü olduğunu biliyorduk. Şimdi de çok iyi bir profesyonel olduğunu gördük. Doğru bir ismi transfer etmişiz” yorumunda bulundular.

Bu arada yönetim sadece Fernandao ile yetinmeyecek. Yeni teknik adam göreve geldikten sonra isteyeceği forvet oyuncusu da takıma dahil olacak. Bu yüzden Fernandao’dan daha üst seviyede bir golcünün de takıma gelme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

9 kez forma giydi

Kupada finale çıkan Bursaspor’da Fernandao 9 kez forma giydi. Brezilyalı forvet 2 kez de ağları havalandırırken başarıda pay sahibi oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)