BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinZorlu ikinci kez dede oluyor ----

Zorlu ikinci kez dede oluyor

Zorlu ikinci kez dede oluyor
31 Temmuz 2014 - 18:22 www.finansgundem.com

Ahmet Nazif Zorlu’nun kızı, ikinci bebeğine hamile. Tek sorun, Zorlu’nun damadı ile olan küslüğü…

Şule Zorlu, babası Ahmet Nazif Zorlu'nun tüm muhalefetine rağmen sevgilisi Serdar Cümbüş'le 26 Ekim 2009'de Washington'da evlenmişti. Baba- kız arasında yaklaşık iki yıl süren dargınlık, Şule Hanım'ın 19 Ekim 2010'da oğulları Ali'yi doğurmasından bir süre sonra bitmişti. Ancak kendisine ilk torun mutluluğunu yaşatan kızıyla barış çubuklarını tüttüren Ahmet Nazif Zorlu'nun, damadı Serdar Cümbüş'e olan küslüğü devam etmişti. Duydum ki, ilk torunu Ali'yi yere göğe sığdıramayan Ahmet Nazif Zorlu, ikinci kez dede olmaya hazırlanıyormuş. SerdarŞule Cümbüş çifti, mutlu evliliklerini ikinci bebekleri ile taçlandırmaya karar vermiş. 

BAKALIM İKİNCİ BEBEK BUZLARI ERİTECEK Mİ? 
Henüz hamileliğinin ilk aylarında olan Şule Hanım da, ikinci kez baba olacağı için mutluluktan havalara uçan Serdar Bey de, oğulları Ali'nin ardından bu kez bir kızları olması için dua ediyormuş. Umarım Allah gönüllerine göre verir. Bu arada bakalım ikinci torun; halen damadı Serdar Cümbüş ile arasına set çeken kayınpeder Ahmet Nazif Zorlu'yu yumuşatabilecek mi?
Umarım Şule Hanım da, bebekleri de sağlıkla kurtulur, bu küslük de son bulur. (BÜLENT CANKURT-GÜNAYDIN)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)