BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat Bankası o ligde birinci oldu----

Ziraat Bankası o ligde birinci oldu

Ziraat Bankası o ligde birinci oldu
30 Haziran 2016 - 17:26 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası Social Brands Turkey Sosyal Medya performansında bankalar liginde 1. oldu

Markaların sosyal medya hesaplarının performanslarının incelendiği Social Brands Turkey adlı sosyal medya performans araştırmasında Ziraat Bankası Bankacılık liginde birinci sırada yer aldı. Türkiye genel sıralamasında ise Ziraat Bankası 16 binden fazla marka arasında Türkiye’nin en sosyal 11. markası oldu.

Yapılan araştırmada Ziraat Bankası bankalar liginde Facebook ve Instagram puanlarıyla birinci sırada yer aldı.

Social Brands Turkey Sosyal Medya Performans araştırmasında markalar için en popüler sosyal medya kanalları olan Facebook, Twitter ve Instagram’da yer alan 16 binden fazla markanın hesabı inceleniyor.

Facebook’ta 7.216 sayfaya ait 495.220 ileti, Twitter’da 6.450 hesabın paylaştığı 836.581 Tweet, Instagram’da ise 3.012 hesabın paylaştığı 105.574 ileti olmak üzere; toplamda 16.654 farklı sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan 1,4 milyondan fazla içeriğin istatistiksel olarak incelendiği araştırma sonuçları hakkında yorumda bulunan Ziraat Bankası Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Ali Kırbaş;

“Sosyal medya kullanım oranı ülkemizde hızlı bir şekilde artıyor. Ziraat Bankası olarak diğer kanallarda olduğu gibi sosyal medya üzerinden de müşterilerimizle iletişim kurmanın, onları bilgilendirmenin ve onlara faydalı olmanın gereğine ve önemine inanıyoruz. 152 yıllık bankanın bugünkü iletişim ekibi olarak sosyal medya iletişiminde kurguladığımız strateji ile en sosyal banka olmayı başardık. Bu da bize son 5 yılda Bankamız için çizdiğimiz sosyal rotanın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor ve bundan da son derece memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)