BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat Bankası'ndan 400 bini aşkın 'promosyon' ödemesi----

Ziraat Bankası'ndan 400 bini aşkın 'promosyon' ödemesi

Ziraat Bankası'ndan 400 bini aşkın 'promosyon' ödemesi
27 Şubat 2017 - 14:08 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası, 400 bini aşkın müşterisine promosyon ödemesi gerçekleştirdi

Emeklilere ödenecek promosyonlarda ödemeler başladı. Promosyon ödeme sürecini ilk başlatan banka olan Ziraat Bankası şimdiye kadar 400 bini aşkın müşterisine promosyon ödemesi gerçekleştirdi. Konu ile ilgili banka tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Emekli müşterilerimiz için sistemsel alt yapı ve süreçlerin ivedilikle hazır hale getirilmesi sağlanmış ve 20.02.2017 tarihi itibariyle fiili olarak emekli maaş promosyon ödeme sürecini başlatan ilk Banka Ziraat Bankası olmuştur. Bu süreçte, emekli müşterilerimiz sadece Şubelerimizden değil, internet sitemizden ve çağrı merkezimizden de maaş promosyonları ile ilgili detaylı bilgi alabilmektedirler. Ek olarak emekli müşterilerimize çağrı merkezimizden ve internet Şubemizden taahhütname verme imkanı sunulmuştur. Bugüne kadar tüm kanallarımız aracılığıyla 400.000’i aşkın müşterimize promosyon ödemesi gerçekleştirilmiştir. Ziraat Bankası ile işlemlerini gerçekleştiren emekli müşterilerimize promosyon ödenmesine ilişkin takvim SGK ile yapılan anlaşma ile belirlenmiş olup, bu çerçevede aşağıdaki takvim uyarınca ödemede bulunulacaktır.

T.C. Kimlik Numarası'nın son hanesi ödeme tarihi
0 ve 2 ile bitenler Mart Ayından itibaren
4 ve 6 ile bitenler Nisan Ayından itibaren
8 ile bitenler Mayıs Ayından itibaren

Promosyon işlemlerini şubelerimiz aracılığıyla gerçekleştirmek isteyen müşterilerimizin yukarıda belirtilen takvime uygun olarak hareket etmeleri oluşabilecek muhtemel yoğunluğun ve zaman kaybının önüne geçilmesine imkan tanıyacaktır.

Ziraat Bankası’nın en önemli ve değerli müşterileri arasında yer alan emeklilerimize 1.800’ü aşkın Şubemiz, 7.000’in üzerinde alanında uzman portföy yöneticilerimiz, 7.000’e ulaşan ATM ağımız, hızlı ve kolay internet Şubemiz, çağrı merkezimiz ve mobil bankacılık uygulamamız ile Bir bankadan daha fazlası olarak hizmet vermenin mutluluk ve gururunu taşıyoruz. "

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)