BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZarrab - Gündeş çiftinin avukatından ilk açıklama----

Zarrab - Gündeş çiftinin avukatından ilk açıklama

Zarrab - Gündeş çiftinin avukatından ilk açıklama
01 Aralık 2017 - 21:45 www.finansgundem.com

Zarrab ve 2 yakının mal varlığına el konulması kararı sonrası Zarrab ailesinin avukatından konu ile ilgili açıklama geldi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, ABD’deki davada tanık olarak yer alan Reza Zarrab (Rıza Sarraf) ve 22 yakınının mal varlıklarına "Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güvenliği, iç veya dış siyasal yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri yabancı devlet lehine siyasal ve askeri casusluk maksadıyla temin etme" gerekçesiyle el konulması kararı verildi.

Bu karar sonrası Zarrab Ailesi'nin avukatı Şebnem Eriş yaptığı açıklamada “Ailenin mal varlığına el konulması kararını şaşkınlıkla karşılıyoruz” dedi.

Avukat Eriş, Ebru Gündeş’in isminin listede olmamasıyla ilgili “Çiftin ortak çocukları Alara Sarraf’ın ismi var. Ebru Gündeş’in önceki güne kadar bir boşanma davası açmadığını biliyoruz. Bize ulaşan bir boşanma başvurusu da yok. Gündeş’in isminin listede olmaması, kızları Alara’nın isminin listede olmasının nedeni bilmiyorum” dedi.

Zarrab ve yakınlarının mal varlığına el konuldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)