BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZarrab davasının savcısı: Şaka sandım----

Zarrab davasının savcısı: Şaka sandım

Zarrab davasının savcısı: Şaka sandım
22 Kasım 2017 - 07:27 www.finansgundem.com

New York Güney Bölgesi Başsavcı Joon H. Kim, Zarrab soruşturmasını başlatan Bharara ile kendisi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma açılması ile ilgili olarak, "Duyunca şaka sandım, bu çok komik" dedi

ABD’de görülen Reza Zarrab davasıyla ilgili son dönemlerde Türk Hükümeti tarafından yapılan açıklamalara karşı, Mahkeme Hakimi Richard Berman'dan flaş bir çıkış geldi. Berman, mahkeme çalışanlarından bilgi alınmaya çalışıldığını iddia etti. New York Güney Bölgesi Başsavcı Joon H. Kim da Reza Zarrab soruşturmasını başlatan Preet Bharara ile kendisi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma açılması ile ilgili olarak, "Duyunca şaka sandım, bu çok komik" dedi.

Mahkeme Hakimi Richard Berman, jürili duruşmaya günler kala önemli iddialarda bulundu. Berman, isim vermeden bazı çevrelerin davayla ilgili olup bitenler hakkında mahkeme çalışanlarından bilgi alınmaya çalışıldığına dair duyumlar olduğunu söyledi. Richard Berman, bu olayı yetkililere rapor edeceğini de vurguladı.

BAŞSVACIDAN DA AÇIKLAMA: BU ÇOK KOMİK

New York Güney Bölgesi Başsavcı Joon H. Kim da Reza Zarrab soruşturmasını başlatan Preet Bharara ile kendisi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma açılması ile ilgili olarak, “Duyunca şaka sandım, bu çok komik” dedi.

Kim, başsavcılık ofisinde Gülen cemaatine bağlı kimse olmadığını, hukukun üstünlüğüne inadıklarını ve buna uygun olarak Reza Zarrab hakkındaki soruşturma dosyasını açtıklarını belirtti.
Bu konuda söyleyecek çok bir şeyi olmadığını belirten Kim, “Hatta Adalet Bakanlığımıza, başsavcılık ofisimize ve mahkemelerimize Gülencilerin sızdığı haberlerini de okudum. Bu iddialar çok komik”diye konuştu. (Sözcü)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kul22 Kasım 2017 08:52

    Cidden komik. Kuzey Kore'ye döndük. İceride Büyük devletiz filan diye kandırıyorlar, dünya bizle alay ediyor. Müthiş bir baskı filan. Yani yarın benim yerime karım ve sonra oğlum gelecek dese devlet büyüğümuze kim ses çıkarabilecek? Bu sistemde istediği kusuratlı oyu da alır, zira yılların YSK si mühürsüz pusula ve zarf kabul etmeye başladı. Allah'tan korkan bunu yapmaz.