BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZarrab davasında yeni gelişme! Ertelendi...----

Zarrab davasında yeni gelişme! Ertelendi...

Zarrab davasında yeni gelişme! Ertelendi...
20 Kasım 2017 - 19:24 www.finansgundem.com

Zarrab davasında jüri seçimi 27 Kasım’a ertelendi, jürili duruşma 4 Aralık’ta yapılacak

İran asıllı Türk işadamı Reza Zarrab ve eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada bugün yapılması planlanan jüri seçimi 27 Kasım'a ertelendi.

Karar savcıların ve avukatların katıldığı gizli oturumda alındı. Oturuma Zarrab katılmazken, Atilla takım elbiseyle geldi. 2 saat süren oturumun ardından duruşma salonuna basın mensupları alındı.

SON OTURUM YARIN

Jüri seçiminin yapılacağı duruşmanın 27 Kasım'a, davanın esastan görüleceği jürili duruşmanın ise 4 Aralık'a ertelendiği açıklandı.

Ertelemenin nedenine ilişkin bir bilgi verilmedi. Ancak delillerle ilgili itirazların görüşüleceği son oturumun yarın yapılacağı belirtildi. 

Hakim Richard Berman, daha sonra yayınladığı yazılı emrinde duruşmaların Jüri tesbitinin ardından hemen başlayabileceğine işaret etti.

Hakim Berman, daha önce kararlı bir şekilde Rıza Sarraf davasının asıldan görülmeye başlanacağı jürili duruşmaların başlama tarihi olan 27 Kasım’ın değişmeyeceğini söylemişti.

Hakim Berman, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan gizli oturumla ilgili bilgi vermedi.Ancak duruşmaların ne zaman başlayacağı konusunda ise belirsizlik hala sürüyor. 

Hakim Berman, erteleme konusundaki kararını da elektronik sistem aracılığıyla yazılı olarak paylaştı.Hakim Berman kararında, bugün yapılması planlanan jüri seçimi ve duruşma tarihinin bir hafta ertelendiğini kaydetti. Eğer jüri seçimi tamamlanırsa ilk fırsatta davanın asıldan görülmesine başlanabileceğini ifade etti.

Hakim Berman kararında, Atilla ile ilgili yarın öğleden sonra yapılacağı açıklanan ara duruşmanın ise sabah 10:00'da alındığını açıkladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)