BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZaman'ın tepkisine AA'dan yanıt ----

Zaman'ın tepkisine AA'dan yanıt

Zaman'ın tepkisine AA'dan yanıt
04 Haziran 2013 - 16:42 www.finansgundem.com

Zaman Gazetesi'nin Anadolu Ajansını eleştirerek aboneliğini iptal etmesinin ardından AA'dan yanıt gecikmedi

Zaman gazetesinin de böyle bir süreçte, yanlış bilgi ve çıkarımlarla Anadolu Ajansını yıpratıcı yayınlar yaparak hem kamuoyunu hem de abonelerimizi etkilemeye çalışmasını anlamakta güçlük çekiyoruz" Zaman gazetesinin Anadolu Ajansı'na ağır eleştiriler getirerek aboneliğini iptal ettiğini açıklamasının ardından AA'dan yanıt geldi. Abonelerine geçilen bir yazı ile yapılan açıklamada, "Zaman gazetesi yanlış bilgi ve çıkarımlarla abonelerimizi etkilemeye çalışıyor" denildi.
Anadolu Ajansı'ın Zaman açıklaması;
Anadolu Ajansı’nın,  iki günden beri Zaman gazetesinde gerçekleri yansıtmayan haber ve yorumlara konu edilmesini üzüntü ile takip ediyoruz. Medya çalışanlarının da çok yakından bildiği gibi Anadolu Ajansı, kuruluş felsefesi ve kanunların çizdiği sınırlar çerçevesinde, 93 yıldır Türkiye’nin sesini dünyaya duyurmaktadır. Ülkemizin ve milletimizin içinden geçtiği kritik süreçte, tüm enerjimizi ve birikimimizi bu doğrultuda sarf ederek haber, fotoğraf ve görüntü üretimimizi abonelerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz. Bütün çalışanlarımız tüm dünyaya Türkiye'de yaşanan olayları gerçek haliyle aktarıp, dezenformasyon çabalarına engel olmaya çalışmaktadır. Zaman gazetesinin de böyle bir süreçte, yanlış bilgi ve çıkarımlarla Anadolu Ajansını yıpratıcı yayınlar yaparak hem kamuoyunu hem de abonelerimizi etkilemeye çalışmasını anlamakta güçlük çekiyoruz. Türkiye ve dünyanın önemli gündem maddeleri dururken, üstelik de gazetenin ön sayfasından Anadolu Ajansı aleyhine yayın yapılmasının iyi niyetle bağdaşıp bağdaşmadığının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz. Bu arada Ajansımızdan aboneliğini iptal ettiğini belirten başka bir basın kuruluşu da bulunmamaktadır. Yanlış bilgilendirmelere karşı bu açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)