BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiYunanistan reform listesini yarın gönderecek----

Yunanistan reform listesini yarın gönderecek

Yunanistan reform listesini yarın gönderecek
23 Şubat 2015 - 22:45 www.finansgundem.com

Yunanistan hükümetinden bir yetkili, reform listesini Euro Bölgesi'ne yarın teslim edeceklerini söyledi

Yunan hükümetinden bir yetkiliye göre, Atina ekonomik reform planlarını içeren listeyi Euro Bölgesi'ne yarın gönderecek. Yunanistan'ın Cuma günü sağlanan anlaşmaya göre listeyi bugün yollaması gerekiyordu.

Reuters'ın haberine göre, günün erken saatlerinde hükümet sözcüsü Gabriel Sakellaridis vergi kaçırmaya karşı planlanan tedbirleri içeren listenin Eurogroup'a gün sonuna kadar ulaşacağını söylemişti.

Listenin yarın iletileceğini belirten yetkili gecikmenin nedenini açıklamazken, Euro Bölgesi maliye bakanlarından oluşan Eurogroup'un onayı olduğunu ifade etti. Başbakan Alexis Tsipras önderliğindeki hükümet, 28 Şubat'ta sona erecek olan kurtarma programını uzatmak için Cuma günü Euro Bölgesi maliye bakanları ile ön anlaşmaya varmıştı.

Ancak kurtarma programının uzatılması bu ön anlaşmada, Eurogroup'un reformları onaylamasına bağlanmıştı. Erken saatlerde açıklama yapan yetkili, listenin Yunanistan'daki insani krizi sonlandırmaya yönelik, vergi ve kötü kredi gibi alanlarda alınması planlanan tedbirleri içerdiğini belirtmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)